Werken bij ons Servicebureau

Rekenwonder of marketeer, manager of pedagoog, planner, HR-held of organisatorisch talent? Op het servicebureau van de SKOS zorg je ervoor dat de organisatie op rolletjes loopt. Met veel plezier, ambitie en een handen-uit-de-mouwen-mentaliteit. Kom je ook in ons team?

Coordinator ICT
Coordinator ICT
Servicebureau
  • Haarlem en Spaarndam
  • 32-36 uur per week
  • MBO/HBO
De afdeling ICT zorgt ervoor dat informatie en technologie optimaal bijdragen aan het succes van onze organisatie. Dit door een goede beveiliging van data en systemen, beschikbaarheid en continu├»teit van systemen en beheer van de ICT infrastructuur. De functie betreft co├Ârdinerende werkzaamheden t.b.v. de afdeling ICT betreft functioneel systeembeheer en advies en input op het te voeren beleid. Het betreft een functie op tactisch en operationeel niveau.
Personeelsplanner
Personeelsplanner
Servicebureau
  • Haarlem-Centrum
  • 24,7 uur per week
  • Ziektevervanging
  • MBO
Ben jij onze "spin in het web"?
Werken bij ons Servicebureau
Linda Burghout
Personeelszaken

Zit jouw droombaan er niet bij?

Wij zijn altijd op zoek naar pedagogisch medewerkers met talent. Neem daarom toch even contact met mij op! Ik hoor graag jouw wensen en ambities. Dat kan telefonisch op 023-5128095 of per mail werkenmetplezier@skos.nl. Wie weet zijn we toch een goede match!

Zorg en persoonlijke aandacht met respect voor de eigen ontwikkeling van het kind

Met veel plezier houd ik me dagelijks bezig met de pedagogische kwaliteit en het VVE-beleid van de SKOS. Ik vind het belangrijk dat de zorg en de aandacht voor alle kinderen zo optimaal mogelijk is. Met respect, waarbij elk kind zich kan ontwikkelen op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Zelfredzaamheid en zelfstandigheid is daarbij een belangrijk uitgangspunt voor ons. Kinderen worden gezien, krijgen veel persoonlijke aandacht, maar zeker ook de ruimte om zichzelf met vallen en opstaan te ontwikkelen tot een zelfstandig individu.

Saila Smit
Inhoudelijk Manager Pedagogiek en VVE
Check ook onze BSO, KDV en PSZ vacatures

Ook is het mogelijk om een open sollicitatie te sturen.

Open sollicitatie