Werken bij de peuterspeelzaal

Kinderen die naar de peuterspeelzaal gaan, hebben daar de rest van hun leven plezier van. Ze groeien op allerlei manieren. De sociale ontwikkeling staat bovenaan: de omgang met leeftijdsgenootjes, samen delen, op je beurt wachten, keuzes maken, oplossingen bedenken…. De kleintjes leren van de groten. Daarnaast vergroot het spelen op de peuterspeelzaal de fysieke en emotionele weerbaarheid.

Creëer je graag leuke leermomenten voor jezelf maar ook zeker voor de kinderen? Hou je van buitenspelen, en avonturen beleven en snap je hoe belangrijk het is om echt interesse te hebben in de kinderen?
Dan hebben wij een match!

Pedagogisch Flexwerkers Peuterspeelzaal
Pedagogisch Flexwerkers Peuterspeelzaal
Peuterspeelzaal
  • Haarlem
  • 12 uur per week
  • MBO niveau 3 of 4
Vind jij werken met kinderen het leukste wat er is? Creëer jij met gemak een warme, veilige en uitdagende omgeving waarin kinderen kunnen spelen en groeien? En ben jij beschikbaar voor een vast aantal uur per week? Kom dan bij ons flexwerken!
Pedagogisch medewerker PSZ De Duikelaartjes
Pedagogisch medewerker PSZ De Duikelaartjes
Peuterspeelzaal
  • Haarlem
  • 20,2 uur per week
  • Zwangerschapsverlof
  • MBO niveau 3 of 4
Ben jij de Pedagogisch Medewerker die voor 20,2 uur per week bij ons aan de slag wil?
Werken bij de peuterspeelzaal
Linda Burghout
Personeelszaken

Zit jouw droombaan er niet bij?

Wij zijn altijd op zoek naar pedagogisch medewerkers met talent. Neem daarom toch even contact met mij op! Ik hoor graag jouw wensen en ambities. Dat kan telefonisch op 023-5128095 of per mail werkenmetplezier@skos.nl. Wie weet zijn we toch een goede match!

Check ook onze BSO, KDV en Servicebureau vacatures

Ook is het mogelijk om een open sollicitatie te sturen.

Open sollicitatie