Over SKOS

We kunnen er niet omheen: Wij zijn de leukste kinderopvangorganisatie van Haarlem. En dan zijn we ook nog eens de grootste! Een hele fijne plek om te werken dus.

De SKOS is met haar 6 kinderdagverblijven, 11 BSO-locaties en 29 peuterspeelzalen al 25 jaar hét kinderopvangadres in Haarlem en Spaarndam. Elke locatie heeft een heel eigen karakter en uitstraling. Vanaf 2020 vormt de SKOS samen met Kinderopvang Haarlem een nieuwe organisatie en groeien we door naar bijna 100 opvangcentra. Dat betekent nog meer mogelijkheden voor jou. Zo is er voor elke ouder, kind en medewerker een opvanglocatie die bij hem of haar past!

Daarom werk je bij de SKOS!

  • Wij pakken ons werk goed en gedegen aan. Kwaliteit is ons ding; half werk daar doen we niet aan.
  • De sfeer bij ons is open en positief. Ons glas is altijd halfvol (niet letterlijk natuurlijk). Wij denken in kansen en oplossingen, niet in problemen.
  • We doen het goed. Dit blijkt uit de enquêtes die wij regelmatig afnemen. Onze kinderen en hun ouders zijn tevreden over ons. Ze voelen zich vertrouwd, worden blij van de huiselijke en gezellige sfeer op de locaties en de afwisselende activiteiten die we met de kinderen doen. En ze zijn ook nog eens enthousiast over onze pedagogisch medewerkers. Best iets om trots op te zijn!
  • Wij willen zorg dragen voor een gezonde toekomst voor onze kinderen. Daarom vinden we het belangrijk om hun sociale zelfstandigheid te stimuleren en groen en duurzaam om te gaan met elkaar en onze omgeving. Dat wil jij toch ook?!
  • Lang en ingewikkeld daar houden wij niet van. Wij zijn van de korte communicatielijnen. Dat maakt het werken makkelijker en leuker.
  • Kom je binnen bij een van onze locaties, dan voel je het meteen: een losse, informele sfeer. Bij ons mag je jezelf zijn en werken we op basis van gelijkheid.
  • Heb je ambitie? Mooi. Daar houden wij van! Je krijgt bij ons alle ruimte om verder te groeien. Wij werken dus niet alleen aan de ontwikkeling van kinderen maar ook aan die van medewerkers.
  • Je moet zelf de slingers ophangen. Dat doen we dan ook. Feestjes en successen worden bij ons gevierd. Want daar word je blij van!

Volg ons op Instagram, Facebook en LinkedIn. Voor het allerlaatste nieuws, de leukste tips en onze nieuwste vacatures!