Werken bij het kinderdagverblijf

Hoe klein ze ook zijn, baby’s leren al voortdurend nieuwe dingen. Ze kijken naar elkaar, graaien met hun handjes en dan ineens hebben ze honger of vallen ze in slaap. Bij de SKOS weten we dat kleintjes een veilige omgeving en veel zorg nodig hebben. Dreumesen en peuters vragen een ander soort aandacht. Meer uitdaging, maar wel met een vertrouwde pedagogisch medewerker in de buurt om op terug te kunnen vallen. We laten de kinderen én onze medewerkers groeien. Stap voor stap, in hun eigen tempo. Met heel veel plezier.

Ga jij samen met ons een nieuw avontuur aan?

Pedagogisch medewerker KDV De Blokkendoos
Pedagogisch medewerker KDV De Blokkendoos
Kinderdagverblijf
  • Haarlem-Spaarndam
  • 26,25 uur per week
  • Tvv zwangerschapsverlof
  • PW 3 of 4
s jouw dag niet compleet zonder de lach van een kind? En ben jij ook in de buurt voor een aai over de bol, een knuffel of een paar lieve woorden om te troosten? Creëer jij met gemak een warme en veilige omgeving waarin kinderen mogen spelen en groeien? Dan ben jij onze pedagogisch medewerker voor dreumesgroep (18 mnd – 3 jaar) bij KDV De Blokkendoos. 
Pedagogisch medewerker VSO Boris Buitelaar
Pedagogisch medewerker VSO Boris Buitelaar
Kinderdagverblijf
  • Haarlem-Schalkwijk
  • 7,5 uur per week
  • MBO
Ben jij een ochtendmens en dol op kinderen? Vind je het leuk de kinderen voordat ze naar school gaan op te vangen om samen een broodje te eten? Dan ben jij onze pedagogisch medewerker voor de VSO op onze locatie Boris Buitelaar in Haarlem-Schalkwijk.
Werken bij het Kinderdagverblijf
Linda Burghout
Personeelszaken

Zit jouw droombaan er niet bij?

Wij zijn altijd op zoek naar pedagogisch medewerkers met talent. Neem daarom toch even contact met mij op! Ik hoor graag jouw wensen en ambities. Dat kan telefonisch op 023-5128095 of per mail werkenmetplezier@skos.nl. Wie weet zijn we toch een goede match!