Werken bij SKOS Kinderopvang

De SKOS is de leukste en grootste kinderopvangorganisatie van Haarlem. Bij ons kun je namelijk volledig jezelf zijn. Je kunt jouw talenten, kennis en ambitie kwijt. Want dat maakt jou uniek! Ben jij die kookgek, sportieveling, slimmerik, kunstenaar, beroepsknuffelaar of sportheld en dol op kinderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ga jij met ons een nieuw avontuur aan?

Vacatures BSO

Ben jij een vat vol ideeën? Zorg jij dat de kinderen de tijd van hun leven hebben en de BSO geweldig, veilig en vertrouwd is? Jij weet wat kinderen bezighoudt en speelt feilloos in op hun behoeften. Sta je te popelen om jouw talenten in te zetten? Dan ben jij de pedagogisch medewerker die wij zoeken! Check onze vacatures!

Vacatures Kinderdagverblijf

Is jouw dag niet compleet zonder de lach van een kind? En ben jij ook in de buurt voor een aai over de bol, een knuffel of een paar lieve woorden? Creëer jij met gemak een warme en veilige omgeving waarin kinderen mogen spelen en groeien? Dan ben jij de pedagogisch medewerker voor onze kinderdagverblijven! Bekijk onze vacatures!

Vacatures Peuterspeelzaal

Weet jij precies wat peuters nodig hebben om te groeien en bloeien? Zie jij altijd mogelijkheden en ben je een kei in observeren? En vind jij de ontwikkeling van jonge kinderen het mooiste dat er is? Dan hebben wij een match! Bekijk onze vacature voor pedagogisch medewerker op de peuterspeelzaal.

Vacatures Servicebureau

Rekenwonder of marketeer, manager of pedagoog, planner, HR-held of organisatorisch talent? Op het servicebureau van de SKOS zorgen we er (mede) voor dat de organisatie op rolletjes loopt. Met veel plezier, ambitie en een handen-uit-de-mouwen-mentaliteit. Kom je ook in ons team?

SKOS Kinderopvang zoekt Pedagogisch Medewerkers!

De SKOS-reporters Vayenne en Wies gaan op onderzoek uit waarom werken bij SKOS Kinderopvang in Haarlem zo leuk is! Ben jij die kookgek, sportieveling, slimmerik, kunstenaar, beroepsknuffelaar of sportheld en dol op kinderen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ga jij met ons een nieuw avontuur aan?

Kerwin
Pedagogisch medewerker BSO

‘Na 9 jaar als taxichauffeur te hebben gewerkt, heb ik gekozen voor een nieuwe carrière als pedagogisch medewerker. Het is voor mij de beste keuze geweest die ik ooit gemaakt heb! Mijn werk is heel afwisselend en het geeft mij heel veel voldoening om samen met de kinderen te werken aan hun ontwikkeling!’