Op zoek naar jou

Met zo’n 200 pedagogisch medewerkers bezorgt de SKOS elke dag honderden kinderen in Haarlem en Spaarndam een fijne tijd. De meesten komen als baby of peuter bij ons en blijven tot ze tiener zijn. Ben jij een kanjer met kinderen? Dan krijg je bij ons de kans op een uitdagende baan.

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en zetten zich voor de volle honderd procent in bij de opvang van ‘hun’ kinderen. Veel collega’s hebben ook een bijzonder talent dat ze graag delen. Zoals muziek maken, koken, sporten of toneel spelen. Juist die combinatie zoeken we: vakkennis, gevoel voor kinderen en bevlogenheid. Gaat dat over jou? Vul dan het sollicitatieformulier in. We zijn benieuwd naar je motivatie en CV.

Veelzijdig werk

Naast je verzorgende taak in een groep draag je mede verantwoordelijkheid voor de kinderen. Je bouwt echt een band met ze op. Je volgt hun ontwikkeling en praat daarover met hun ouders. Je zorgt met je collega’s in een klein, hecht team dat de locatie goed draait. Dat betekent plannen en coördineren, maar ook spelletjes doen en vooral: plezier maken met de kinderen.

Je blijft je ontwikkelen

De SKOS besteedt veel aandacht aan de begeleiding van medewerkers en het bevorderen van hun deskundigheid. Dat zie je terug in het programma van onze SKOS Bedrijfsschool. Een aantal cursussen en trainingen is verplicht voor iedereen. Andere zijn vrijwillig of speciaal gericht op individuele of een groep medewerkers. Je krijgt ook begeleiding op de werkvloer. Daarin komen onze pedagogische thema’s en het welbevinden van de kinderen aan bod.

Arbeidsvoorwaarden

De SKOS biedt een prima salaris volgens de CAO Kinderopvang, en in de peuterspeelzalen volgens de CAO Welzijnswerk. Daarbij komt een pakket goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan een voorrangsregeling voor het plaatsen van je eigen kind, en een tegemoetkoming in reiskosten.

Je sollicitatie

Stuur je CV en motivatie via onderstaand sollicitatieformulier. We geven je zsm een reactie.

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
    Upload hier je CV
  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, jpeg, gif, pdf.
    Upload hier eventueel een foto van jezelf

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Mail dan met onze medewerker Werving & Selectie Linda Burghout: l.burghout@skos.nl of 023-5128095.