Speel de ZOMERBINGO en win die vette Boekiebag!

Hoe lees jij het liefst? Onder een palmboom bij het zwembad, op je drijvende krokodil, in je zandkuil, ondersteboven in een boom of lekker weggekropen tegen je vader of moeder aan in een grote stapel kussens. Droom weg, krijg de slappe lach of juist kippenvel bij de meest fantastische verhalen! Speel deze vakantie de zomerbingo en maak kans op een toffe BOEKIEBAG!

Zo win jij die Boekiebag!
Maak de meest geweldige zomerfoto’s van jezelf (of van uw kind uiteraard) met je favoriete zomerboek en vink ze aan op je zomerbingokaart. Dan win jij misschien wel een van de vette Boekiebags die wij samen met kinderboekenwinkel Kiekeboek samen hebben gesteld!

We geven namelijk maar liefst 3 Boekiebags weg met de leukste prijzen. In elke tas zit in ieder geval een mooi kinderboek van uitgeverij De vier windstreken of Uitgeverij De fontein. Voor elke leeftijdscategorie is er een te winnen; 0-4 jaar, 5-7 jaar en 8-10 jaar. En het mooie is: Je kunt net zo vaak mee doen als je wilt!

Stuur de grappigste, gekste, meest relaxte en/of liefste foto’s voor 1 september naar de SKOS via Facebook@skos.nl! Vermeld ook even je naam en leeftijd.

Download de zomerbingokaart!
Lees je een drie op een rij of vink je een ZOMERBINGOKAART vol? Het is aan jou!
De leukste, liefste of origineelste foto’s vallen in de prijzen. Download hier je eigen zomerbingo-kaart en neem hem mee op vakantie!

De winnaars worden op maandag 2 september via Facebook bekend gemaakt!

De SKOS wenst je een hele fijne vakantie!!! Leesplezier gegarandeerd 

GOED OM TE WETEN!
Door deel te nemen aan de Zomerbingo, geeft u de SKOS automatisch toestemming om de door u toegestuurde foto van uw kind te plaatsen op onze website en social media kanalen (Facebook, LinkedIn en/of Instagram). Uiteraard gebruiken we de foto uitsluitend voor de zomerbingo en voor niets anders!