De SKOS en Kinderopvang Haarlem gaan samen verder als Hero kindercentra.

De SKOS en Kinderopvang Haarlem gaan samen verder als Hero kindercentra.

Kinderopvang Haarlem en Kinderorganisatie Spaarne (SKOS/SSP) fuseren in 2020 om daarmee als sterke organisatie van meer betekenis te zijn voor ouders, kinderen, scholen, gemeente en samenwerkingspartners. De twee organisaties gaan samen verder onder de naam Hero kindercentra.

Krachten bundelen
Beide maatschappelijke organisaties stellen het belang van het kind voorop en bieden gezamenlijk alle vormen van kinderopvang voor ieder kind van 0 tot 12 jaar binnen Haarlem en Spaarndam. Het beste van beide organisaties wordt gecombineerd zodat de dienstverlening nog beter aansluit. Door krachten te bundelen is de organisatie klaar voor de toekomst.

Naam past bij nieuwe organisatie
Maureen Posthumus, directeur-bestuurder van de SKOS en Kinderopvang Haarlem: “Een nieuwe naam maakt de fusie zichtbaar. Hero kindercentra is een naam die aansluit bij onze belofte en waarden. Het is namelijk onze missie om elke dag samen met de kinderen het avontuur aan te gaan op weg naar de beste versie van zichzelf. Iedereen is bij ons een held die vol vertrouwen in zijn of haar eigen tempo groeit. Dit vind je allemaal terug in de naam Hero kindercentra.”

Hero kindercentra vervangt huidige namen
De komende maanden zal bij de in totaal 82 locaties van de SKOS en Kinderopvang Haarlem de nieuwe naam Hero kindercentra steeds meer zichtbaar zijn. Rond 1 juli 2020 is de juridische fusie tussen de twee organisaties rond en is definitief afscheid genomen van de oude namen. Annelies Zoomers, directeur-bestuurder van de SKOS en Kinderopvang Haarlem: ”Beide organisaties zijn al meer dan 20 jaar een begrip in Haarlem en Spaarndam. Ouders kunnen dan ook blijven vertrouwen op onze stevige pedagogische visie, daar verandert de nieuwe naam niets aan. We blijven in de buurt en zijn dé plek voor kinderopvang voor alle kinderen in Haarlem en Spaarndam”.

Bekijk hier het filmpje waarin we de naam bekend maken!