SKOS in het nieuws

Haarlems dagblad – 20 april 2019

SKOS in het Haarlems Dagblad

Annelies Zoomers is geïnterviewd over de manier waarop we bij de SKOS nieuwe medewerkers voor de organisatie werven!

Meet & Greet donderdag 11 april

Werken op de BSO een feestje? Bij ons wel! Vind jij plezier in je werk net zo belangrijk? Dan maken wij met een swingend muziekje op de achtergrond en een lekkere smoothie in de hand graag kennis met jou!
Kom donderdag 11 april naar onze tropische Meet & Greet bij onze BSO de Buffels. Laat je even een berichtje achter als je komt!

Boekblog: Nooit denk ik aan niets

Deze week is het de week van de poëzie. Daarom deze keer een prachtig boek van Hans en Monique Hagen. In oktober 2018 mocht ik aanwezig zijn bij een inspiratie avond voor de Kinderboekenweek in de bibliotheek in Haarlem. Dit schrijvers duo gaf daar een lezing. Wat was en ben ik onder de indruk van …

SKOS en Kinderopvang Haarlem zetten in op sterke samenwerking.

De SKOS en Kinderopvang Haarlem zijn voornemens een fusie aan te gaan om daarmee als sterke organisatie van meer betekenis te zijn voor ouders, kinderen, scholen, gemeente en samenwerkingspartners. Beide maatschappelijke organisaties stellen het belang van het kind voorop en bieden gezamenlijk alle vormen van kinderopvang voor ieder kind van 0 tot 12 jaar binnen …

Peuterspeelzaal Pluk in het nieuws

In De Haarlemmer, een huis aan huisblad met een oplage van ruim 60.000 exemplaren stond op woensdag 20 juni j.l. onderstaand artikel over onze peuterspeelzaal Pluk. Hartstikke leuk en mooi dat er aandacht is voor deze speelzaal die sinds juni ook VVE aan mag bieden!